SUOMEN LENTOPALLOLIITTO

Pohjois-Savon Lentopallon maakuntaparlamentti 25.10.2017, klo 18-20

Aika25.10.2017
PaikkaNeulamäen koulun auditorio, Pinokuja 6, 70150 Kuopio
KohderyhmäLentopalloliiton jäsenseurat

Mikä tai mitä maakuntaparlamentti oikein on?
Maakuntaparlamentti on maakunnassa toimivien äänivaltaisten jäsenseurojen kokous, jossa Suomen Lentopalloliitto ry:n jäsenseurat Pohjois-Savon maakunnasta muodostavat luottamushenkilöorganisaation (Pohjois-Savon Lentopallo).

Organisaation tärkein tehtävä on huolehtia lajin (sis. lentopallon, beach volleyn ja niiden lajimuunnokset) sekä jäsenseurojen elinvoimaisuudesta ja kehitystyöstä toiminta-alueellaan.

Äänivaltaiset jäsenseurat voivat esittää henkilöä/henkilöitä maakuntajaostoon johtamaan ja kehittämään lentopallotoiminnan eri vastuualueita (esim. beach volley, kilpailutoiminta, erotuomaritoiminta, nuorisotoiminta (sis. aluejoukkuetoiminta), harraste- ja terveysliikunta, jne.). Jaosto voi yhteisellä päätöksellä rakentaa vastuualueillensa toiminta- ja alaryhmiä (asiantuntijaryhmä) edesauttaakseen toiminnan toteuttamista ja kehittämistä.

Osallistuminen ja äänioikeus kokouksessa edellyttää seuran voimassa olevaa jäsenyyttä Suomen Lentopalloliittoon (maksettu jäsenmaksu).

Osallistu ja vaikuta
Oli sinulla sitten hyviä tai huonoja kokemuksia Pohjois-Savon Lentopallon toiminnasta, kerro se meille osallistumalla ja vaikuttamalla – kahvit lisukkeineen tarjotaan joka tapauksessa. Älä siis jätä väliin tilaisuutta ilmaista mielipidettäsi tai mahdollisuuttasi olla kehittämässä Pohjois-Savon Lentopallon toimintaa ja lajia nimeltä Lentopallo.

Paikkoja7 / rajoittamaton

Ilmoittaudu tapahtumaan

Henkilötietosi

 

 

Käytä kirjautumiseesi Sportti-ID:täsi, jotta ilmoittautuminen yhdistyy Sporttirekisterissä oleviin tietoihisi.

Syntymäaika *
Syötä päivämäärä muodossa dd.mm.yyyy
Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka
Maa *

Syötä Sportti-ID:si ja valitse Palauta salasana, niin saat sähköpostitse uuden salasanan.

Sportti-ID on 8 merkkiä pitkä numerosarja. Löydät oman Sportti-ID:si esimerkiksi lisenssikortististasi.